Hej finisar ♥
Ikväll äter vi vegetariskt här hemma. Rödbetor med chevréost, pinjenötter och honung på en salladsbädd med lite goda grönsaker!
Det är en så himla god kombination!
Mmmm…
Ingredienser (2 personer):
- 3 stora rötbetor
- 200 gram chevré
- En näve pinjenötter
- Honung
- Sallad och andra goda grönsaker
Skala och dela rödbetorna i halvor. Koka dem sedan mjuka i en kastrull. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg rödbetorna på en plåt och lägg på skivad chevré. Kör in i ugnen tills osten får färg. Gör under tiden en sallad och rosta pinjenötter i en torr panna. Servera sedan allt tillsammans och avsluta med att ringla över honung.
Vad äter ni till middag idag?
Kram / Emma.
Å, det ser delikat ut!
Snart är vi två studenter i mitt hushåll och jag behöver all inspo till billig, god och näringsrik mat jag kan få. Denna går till banken!
Vad kul, tack! Vegetariskt är alltid billigt och bra 🙂
Här blev det örtig tomatsoppa med kyckling och rågbröd. Enkelt och gott! Sen kvarg, apelsin och bovetecrunch till efterrätt 🙂
Det blev ungsbakad kyckling fylld med feta, pesto och soltorkad tomat. bakade rödbetor och mangosallad med massa grönt! 🙂 mumma