Emma Barremyr

Ni fantastiska läsare!

God morgon alla fantastiska läsare ♥

Ja precis, NI är fantastiska och unika som individer, varenda en av er! Och NI ÄR BRA, precis för att ni är just… NI ♥

Det här är väldigt viktigt att påminna sig själv om. Det du gör är alltid bra, du är en fin person och du har en vacker utstrålning som vi andra människor älskar att få ta del av.

Framför dig har du en spegelbild med en härlig människa som är värd att älskas. Ta hand om den personen som om den vore din bästa vän, för det är precis vad den är och ni ska leva tillsammans hela livet!

Glöm aldrig att DU är viktigaste personen i ditt liv, när du först tar hand om och älskar dig själv kan du sedan ta hand om och älska andra!

 

Jag vill att du börjar den här dagen med att ge dig själv en stor kram och tala om för dig själv hur jäkla grym du är. Du är värd det ♥

Ha en fantastisk fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Emma! jag tycker så mkt om din blogg för all inspiration! men framförallt för din positiva, underbara personlighet! kram och tack för en bra blogg!

 2. Linn

  Kloka, fina du! Tack för de fina, värmande, peppande orden! Ta det till dig själv också!
  Du är värd allt det samma, tusen gånger om. Som du säger oerhört viktigt, även om det för många av oss är otroligt svårt också.
  Men ibland får man väl helt enkelt försöka mata sig med de orden även om man inte orkar lyssna på dem jämt. När man kanske som mest behöver det.
  Istället för att lägga så mycket värderingar och analysera igenom det så må vi nog bli bättre på att emellanåt skänka oss själva en positiv tanke, när som helst under dagen. Det lilla gör mycket!
  Fortsätt vara du Emma(och alla ni andra såklart!), det blir så bra!

  Stora, varma kramar till en härlig du! Ha en mysig helg! 🙂

 3. Charlotta

  Tack! Precis vad jag behövde höra idag, blek, trött och i allmänt risig form som jag är efter en segdragen förkylning. Har inte kunnat träna på över en vecka, vilket gör mig lite småstressad. Känns som att kroppen har brutits ner totalt (vilket den förmodligen inte har, men det känns så).

  Nu när jag inte kan träna kan jag iallafall fokusera på att få i mig mat som kroppen behöver för att bli frisk och stark igen. Tror jag ska baka något/några av dina recept idag som fredagsmys när jag ändå är hemma från jobbet och har massor av tid. Synd bara att förkylningen gör så att smaklökarna inte riktigt är med i matchen just nu.

  Ha en riktigt fin fredag du med Emma! Kram!

stats