Emma Barremyr

Stockholmshelgen

God morgon ♥

Helgen i Stockholm har varit grym (förutom väldigt dålig sömn, men det tog jag igen inatt med en tidig söndagskväll och måndagssovmorgon) och det har varit fullt upp. Framför allt så har vi tillbringat tid tillsammans med Pers bror Johan och hans flickvän Ebba. Trerätters middag på fredagskvällen, mysfrukost på lördagsmorgonen följt av ett besök på Tekniska museet på lördag förmiddag. Vid lunch mötte jag och Pelle upp min vän Madde, Yogobe-Peter och deras vän Sofie för en lunch på Voltaire – fantastisk restaurang med massa god och hälsosam mat! Lördagskvällen ägnades åt matlagning, middag och sedan mys framför ”Så mycket bättre” hos Ebba och Johan.

Igår ställde jag klockan tidigt för att ta en morgonpromenad till Fanny som bjöd på en mysig pannkaksfrukost. Jag har följt Fannys blogg ett tag, men igår var första gången jag träffade henne, denna härliga tjej. Två likasinnade tjejer med mycket gemensamt – 2,5 timmar gick väääldigt fort kan jag säga! 🙂

bild 2 (10)

bild 3 (10)

bild 1 (13)

 

Receptet på de goda pannkakorna hittar ni på FANNYS BLOGG <– (klick).

 

Ja, av någon anledning är bilderna på Fanny och pannkakorna de enda bilderna jag har från helgen, det blev visst en paus både från blogg och instagram i helgen!

Helgerna går alltid lika fort och nu är det dags för en ny jobbvecka igen! Måndag och tisdag kommer jag vara i Karlstad innan jag åker upp till Torsby för en jobbhelg med två 24-timmarspass att beta av!

Hoppas att ni haft en fin helg och att ni startar måndagen och den nya veckan med positiva tankar och gör sånt som ni mår bra av!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Vilken mysig helg och så roligt att träffa Fanny. Det är helt fantastiskt så många fina människor man lärt känna via bloggen. Får hoppas att även våra vägar korsas en dag.
    Kram

  2. vicky_jag@hotmail.com

    Hejsan hejsan!

    I din header på ”matslidebilden”, eller vad man kallar det, har du en bild på en rätt som har tre olika lager, något som ser ut som havregrynsgröt, sylt och en vit topping. Vad är det? Det ser jäkeluens gott ut!!

    kram

    1. Emma

      Tack själv söta du! Absolut, ska bara till Tanzania först så ska jag tillbaka till Stockholm sen, då får vi möta upp 😀 Tack igen för goda pannkisar, ska ta och göra den själv någon dag, MUMS 😀 Kram

stats