Emma Barremyr

Tacksamhet

Hej finisar ♥

Aaaaah!

En promenad hem från jobbet är SÅ SKÖNT! Efter att ha kommit in i en eftermiddagsdvala väcks jag återigen till liv med en nypa frisk luft och dagens sista solstrålar smeker mitt ansikte. Jag suger i ljuset och andas, sätter på lurarna och lyssnar på Kropp och själs podcast om 5:2 dieten och lunkar hemåt med ryggsäcken på ryggen.

Hemma igen är jag åter fylld med energi och känner mig full av tacksamhet att jag kan gå igen! Knät är äntligen bättre och efter många veckors vila och jag kan inte med ord beskriva min lycka! Till och med några löpsteg funkade fint (utan minsta ont) till uppvärmningen igår! Wiiiieee!

Tack kroppen för att du hjälper mig tillbaka, TACK för att jag kan gå igen!

bild 1 (10)

bild 3 (8)

bild 4 (6)

 

Nu ska jag tisdagslyxa med en trevlig eftermiddagsfika tillsammans med min kärlek!

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Hej Emma! Först och främst, tack för en underbar blogg! Jag blir alltid lika glad och inspirerad av att läsa det du skrivit:) Jag har en fråga som jag gått och tänkt på ett litet tag, och det är om det kan vara farligt att äta d-vitamin-tillskott om man inte vet om man är i behov av det eller ej. För jag har funderat mycket angående att ta tillskott eller inte och vågar inte riktigt då jag inte har testat om jag har d-vitaminbrist. Så jag undrar helt enkelt om man bara ska ta tillskott om man rekommenderas av läkare eller om det är bra att ta ”för säkerhets skull” då det är svårt att få i sig tillräckligt med d-vitamin under vintern här i Sverige?
    Kram:)

stats