Emma Barremyr

Härliga Stockholmshelg

God morgon alla fina bloggläsare ♥

Min helg har varit så bra! Och jag hoppas att eran varit lika grym!

Jag vill börja med att tacka alla som kom fram till mig på mässan i helgen, ni anar inte hur mycket det betyder och hur GLAD jag blev av att få krama om er och se vilka ni är! TACK för att ni läser min blogg, för att ni delar med er, kommenterar och peppar mig! Den här bloggen är för er, kom ihåg det ♥

Som jag nämnde tidigare åkte jag framför allt till Stockholm för ett möte på fredagen och därefter spendera en hel helg med min vän Madde. Vi hade även blivit tillfrågade om vi ville hjälpa till lite hos Yogobe under mässan, så under lördagen passade vi på att sprida lite kärlek i Yogobes monter tillsammans med ett gäng härliga och glada människor!

Och vilken fantastisk helg det varit! Så många spännande möten, kärlek och värme, skratt och välmående. Positiva och glada människor med samma intressen har laddat mig med massa härlig energi och jag känner mig lycklig!

IMG_6466

IMG_6468

 

Jag fick bland annat träffa både Linda och Anna som ni ser på bilden ovan tillsammans med Madde. Linda – en härlig tjej som jag kommit i kontakt med via bloggen och Anna som tidigare var en av mina grymma PT-onlinekunder!

 

IMG_6469

 

På bilden ovan ser ni yogobe-grundaren Peter tillsammans med tre glada tjejer!

 

IMG_6475

 

Under dagen fanns möjligheten att prova på lite olika yogapass och på bilden ovan ser ni barnyoga som anordnades tillsammans med Skolyoga och Yogobe. Bra vanor ska sättas i tidig ålder ni vet ♥

 

IMG_6482

 

Min lördagskväll tillbringades med en hejdundrande middag tillsammans med ett härligt och glatt gäng! Vi åt en mumsig gryta på hjortfärs och till efterrätt bakade jag och Madde en raw chokladtårta som gick hem hos alla! Jag ska se till att baka den igen snart så att n kan få recept ni också 🙂

 

sthlm

 

I övrigt så har det ätits MASSA gott under helgen, och från instagram får ni några smakprover:

  1. FredagslunchDoctor salad – laxsallad med quinoa,rödbetor, chévre, morötter, bladspenat, örtdressing, nötter och frön – MUMS!
  2. Fredagsmiddag hos Madde – köttfärsröra, sötpotatispuré, saganaki, avokadocréme och vitkålssallad med dill och tomat.
  3. Efterrätt – nybakade pepparkaksmuffins med chokladmousse och hallon.
  4. Lördagsfrukost – kokoschiagröt med chokladmousse, hallon och pepparkakssmör!

Utöver det åts det ännu mer gott och en hel del (eller väldigt mycket) smakprover på mässan – så himla mycket gott att äta ju! Jag inhandlade även en hel del ätbart som jag ska visa er senare, men först måste jag jobba lite!

Hoppas att ni fått en bra start på måndagen!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats