Emma Barremyr

En höstdag i naturen

Hej ♥

Trots en grå dag har det varit en väldigt bra dag – full med frisk, krispig luft, skön natur och vackra löv, mysig fika på en brygga, steg i varma kängor, djupa och ytliga samtal, bastubad och avslutningsvis lunchbuffé på Sahlströmsgården.

Och vilken tur vi hade med vädret! Vadå tur kanske ni tänker nu – på bilderna ser ju vädret jättetråkigt ut? Men nej, vi hade TUR! Det regnade inget alls på oss. Luften var frisk och kylig, vi var perfekt klädda (lager på lager) och dimman låg mystisk över skog och mark. Visst är det vackert med blå himmel och strålande sol, men naturen kan vara minst lika vacker en grå dag som denna.

Jag packade med mig systemkameran för att ta lite härliga höstbilder, men när jag plockade upp den för att knäppa lite bilder upptäckte jag att minneskortet fortfarande satt kvar i datorn. Typiskt! Därför får ni några bilder från iphonen!

bild 3 (3)
Fikapaus på bryggan / lunch på Sahlströmsgården

bild 2 (6)

bild 3 (6)

bild 4 (4)

bild 5 (2)

bild 4 (3)

bild 3 (4)

bild 3 (5)

bild 4 (2)

Halvvägs på leden hittade vi en mysig brygga att ta fikapaus på. En vacker stund i en tyst och stilla miljö. I stunder som denna är det lätt att vara här och nu ♥

Fyra timmar tog turen sammanlagt och då var benen trötta och ömma vill jag lova. Magen kurrade dessutom väääldigt mycket och efter dusch och bastu i Valberget åkte vi till Sahlströmsgården och mumsade lunchbuffé innehållande stekt strömming, mos, pannbiffar, pepparsås, lingon och en stor salladsbuffé. Underbart med mat som smakade mer i två omgångar!

Nu är första långpasset i kängorna gjorda. Jag kommer satsa på att få till några turer till innan det är dags för Kilimanjaro för att vänja kroppen vid belastningen!

Nu är både ben, höfter och rumpa väldigt stela och därför ska jag  avsluta dagen med lite kvällsyoga i form av Happy hips!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats