Emma Barremyr

Päron med jordnötsdipp

Tjoho ♥

Jag har varit ute i höstblåsten och kört en kund som fått varva tabataintervaller med löpning – ett grymt träningspass för den som vill jobba både kondition och styrka i ett och samma pass. Själv har jag sprungit med, men stått bredvid och hejat på under tabataintervallerna. Det ger glädje och energi det också vill jag lova!

Nu är jag hemma igen och är klar med den här arbetsdagen. Det är mycket just nu och har varit ett tag och jag känner behov av mental avkoppling. Därför stänger jag nu ner datorn och varvar ner med ett litet mellanmål innan dusch, middag och senare kvällsfika med några vänner som kommer över.

Mellanmålet är ett klyftat päron med jordnötsdipp – mums!

IMG_5666

 

Jordnötsdippen gör du genom att mosa banan och blanda ihop med en sked jordnötssmör och lite vaniljpulver.

 

Kram på er / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa L

    Har du testat att frysa päron-bitarna och sedan soppa dem i jordnötssmör (eller din goda jordnötdipp) ? Det är supergott, inte alls som annan fryst frukt. Jag gjorde det med de päron som kom från trädgården i höstas. Rekommenderas varmt 🙂 ska absolut testa med din dipp nästa gång 🙂

    1. Emma

      Nej! Åh, det MÅSTE jag testa! TACK för tipset 😀 Har ätit fryst päron förut och det är ju bara för gott 😀

stats