emmabarremyr

Emma Barremyr

Tacksamhet

Hej vänner ♥

När jag cyklar hem en kväll som igår känner jag en enorm tacksamhet inom mig.

Tacksamhet för livet. Tacksamhet för det vackra runt omkring mig.  Och tacksamhet för min kropp som faktiskt ger mig möjligheten till att ta den där underbara cykelturen hem.

Den slår en kvav och tråkig busstur med hästlängder vill jag lova!

bild 1 (2)

bild 1 (3)

bild 2 (2)

bild 2 (3)

bild 2 (4)

bild 1 (4)

 

Dessutom fick jag gratis motion och benen skrek av glädje när blodet pumpades runt i takt med att pulsen ökade! 10 minuter senare är jag hemma. Alldeles precis lagom till en mysig kvällsfika med tända ljus, varmt te och scones!

Jag säger det igen – jag älskar hösten och är så tacksam för att jag kan njuta av den på bästa sätt!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nessie

  Emma, jag vill bara tacka dig! Du har fått mig upp igen, på något vis gett mig hopp, hopp om att det är så mycket mer att leva för om man mår bra, är glad och har energi. Tack igen. Världens mest inspirerande blogg! Keep going!

  1. Emma

   Vad glad jag blir av att höra att jag inspirerar dig så, det värmer <3 Jag vill att du ska fortsätta tro på dig själv, känna på livet, älska och kämpa! Glöm aldrig att du är fantastisk!

  1. Emma

   Jo… faktiskt… skäms gör jag! Men jag ska införskaffa en, för jag förstår ju hur dumt det är att cykla utan! Tack för påminnelsen!

 2. Ellinor

  Efter en underbar sommar är det helt fantastiskt att vi nu får njuta av en minst lika underbar höst. Kan inte vara annat än tacksam. Tacksam över både det stora så väl som det lilla. Underbart.
  Kram

stats