Emma Barremyr

God morgon med löpning

God morgon vänner ♥

Idag står det långpass på jobbschemat. Vi har bytt lite arbetstider nu under hösten och från att ha jobbat 10.00 – 10.00 kommer vi istället att jobba 8.00 – 8.00, så idag börjar jag tidigt om man jämför med vanlig tid. Slutar dock inte förrän klockan 10.00 imorgon, så 26-timmarspass är vad det blir!

Tidig morgon hindrar dock inte mig från att morgonträna, klockan ställdes bara 30 minuter tidigare så en liten löprunda hanns med innan dusch och frukost. Innan löpningen knaprade jag en riskaka med banan och jordnötssmör och ett glas havremjölk för lite energi och efter löpningen blev det den här <– (klick) underbara bägaren till frukost! Såklart hade jag förberett allt igår kväll redan så det var bara att plocka fram idag. Planeringen är A och O ni vet, likaså viljan. Såklart var jag trött när klockan ringde (men inte så trött att jag hellre ville ligga kvar). Jag hade bestämt mig för att springa och nu känner jag mig pigg och lycklig som fått springa av mig lite innan jobbet som är ganska så stillasittande. Med mitt spring i benen blir 26 timmar lååånga timmar, så det är skönt med lite rörelse innan!

Bilden nedan är från min och syster Linas inflyttningsmys igår kväll. Det bjöds på bananscones och aprikosmarmelad, te, frukt och tända ljus! Älskade lillasyster som blivit så stor att hon nu bor i hus, overkligt – men kul! Jag längtar jag också!

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Dina dagar börjar alltid så bra! Härligt att både att fått gjort av med lite energi och samtidigt fyllt på med ny. Hoppas nu att resten av dagen och arbetspasset flyter på bra.

    Även min dag började en löprunda. Var inte alls sugen när klockan ringde men vet av erfarenhet hur bra jag mår efter några kilometer. Sagt och gjort, 8km och en dusch senare är jag nu redo att ta mig an veckans sista arbetsdag!

    Kram

    1. Emma

      Jag försöker alltid att starta dagen på det sättet som jag vet att jag mår bäst av! Då vet jag också att resten av dagen blir himla bra – med en bra start! 🙂 verkar som du fick en himla fin start du med! Är så UNDERBART! 🙂 hoppas du fick en underbart dag sedan! Kram på dig

stats