Emma Barremyr

Bra torsdag!

God morgon torsdag ♥

Tänk vad fort veckorna går (känns som en stående kommentar varje vecka)! Det är redan torsdag och snart dags för en lång jobbhelg uppe i Torsby igen för min del. 26-timmarspass fredag till lördag och sedan 24-timmarspass söndag till måndag. Lördag blir iallafall ledig med lite roligheter inbokat!

Idag har jag och Tass startat dagen med en morgonpromenad, precis som alla andra morgnar under veckan. En väldigt skönt start på dagen (tycker vi båda) som sedan följs av en mysfrukost i soffan med Pelle (fast där får inte Tass vara med, han äter sin frukost i hallen). Nu har jag betat av en hel del PT-onlinejobb och sitter med lite planering inför nästa vecka! Ska snart packa väskan och cykla bort till Sats och köra ett bröstpass innan lunch och städ av lägenheten (herregud vad skitigt det blir med en långhårig hund i hemmet). I eftermiddag kommer Caroline Dahlén hit på en planeringsfika och sen är det raka spåret hem till Torsby för en myskväll hos syster som precis flyttat till hus. Premiärmyskväll i huset alltså!

Det här kommer bli en bra torsdag!

instagram4

Efter en kylig morgonpromenad satt det fint med varm havrevälling, rostad zucchinifralla med stekt ägg, kiwi och en kopp te till frukost.

Havrevälling:

  • 1/2 dl havregryn
  • 2 1/2 dl mjölk
  • salt

Koka upp alla ingredienser och låt sjuda några minuter. Servera gärna med en klick äppelmos och pudra kanel – mums!

Önskar er alla en fin torsdag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Hej! har en liten fråga om välling. Hur äter man det? (Dricker? med sked?) Vad äter man det till? (Som gröt? bara som det är?) Vet jag VAD det är men inte mer än så… :))

    1. Emma

      Jag äter det med sked 🙂 Jag tycker att det är ett perfekt mellanmål och gillar även att riva i äpple och krydda med kanel. Äter jag det till frukost kompletterar jag alltid med smörgås, ägg och liknande 🙂

  2. Ellinor

    Vilken underbar start på dagen! Mysigt att få ha Tass hemma hos er också i veckan.
    Håller verkligen med dig om att dagarna går fort. Semestern är nu endast ett minne blott och man är inne i ekorrhjulet där det är måndag och fredag mest hela tiden tycker jag. Då är det viktigt med de där små stunderna som sätter guldkant på vardagen.
    Önskar dig en riktigt fin torsdag!
    Kram

    1. Emma

      Var supermysigt att ha Tass hemma under veckan och gå morgonpromenader varje dag, hihi! Ja veckorna bara flyger fram, hej och hå! Viktigt att ta vara på alla fina dagar som passerar och göra något bra av dem <3 hoppas du fick en himla fin dag du med! Kram

stats