Emma Barremyr

#beyoga365

Hej vänner ♥

I söndags, den 1 september drog yogautmaningen #beyoga365 igång, med JennaVevve och Yogobe.

Tanken med utmaningen är att vi, under 365 dagar (1 år) ska hitta vårt eget sätt att yoga, samt att vi ska få in yogan i vardagen på ett bra sätt som passar just våra liv. Jag hängde på 30-dagarsutmaningen i början av sommaren och fick verkligen mersmak. Nu jobbar jag vidare med den nya utmaningen att få in yogan i mitt liv, lära mig mer och utvecklas som yogi. Jämför man med i våras har jag ju faktiskt redan kommit en bra bit på vägen, och det är jag himla stolt över!

Under det här året kommer det komma lite olika ”delutmaningar” och i den första utmaningen i #beyoga365 ligger fokus på solhälsningar. Är du nybörjare kan du sikta på 3 varv och är du van utövare kan du göra fler om du vill. När på dagen och vart du gör dina solhälsningar spelar ingen roll, det är upp till dig.

Precis som Jenna och Vevve poängterar är detta ingen tävling, utan en utmaning, där vi alla utmanar oss själva och inte varandra. Vi vår facebookgrupp finns det massa kärlek och inspiration, så kika gärna in där! På instagram använder vi oss utan hashtaggar som #beyoga365 #gobeyogi och #yogobe för att sprida inspiration till varandra! Så underbart!

Nu är jag nyfiken. Deltar ni i utmaningen #beyoga365? Om inte är ni välkomna att hänga på!

yoga365

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats