emmabarremyr

Emma Barremyr

God morgonpromenad

God morgon ♥

Tidiga morgonpromenader är något av det bästa jag vet.

En stilla luft, inte en vindpust och en stad som vaknar till liv. Fåglar som kvittrar, människor på cyklar eller promenerade mot dagens mål. En spegelblank älv, blå himmel och en värmande sol, trots en kylig luft mot min hud.

Jag lever, jag njuter och jag är här och nu!

Hur skulle dagen kunna starta på bättre sätt?

Det är en vacker värld vi lever i och för mig är morgontimmarna magiska.

morgonpromenad

morgonpromenad1

morgonpromenad.JPG2

Jag är så otroligt glad och tacksam att jag har en kropp som tar mig igenom mina njutningsfulla morgonpromenader! Tacksam för att jag är frisk, för att jag får röra på mig och känna mig levande!

T A C K   K R O P P E N !

Kram / Emma.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emmie

  Hej Emma! Tack för en inspirerande blogg med smaskiga recept. Jag är ute efter en pulsklocka som mäter både pulsen och hur många kalorier man förbränner. En till rimligt pris, har du något tips på vart man kan hitta en ?/Emmie

  1. Emma

   Den pulsklocka som jag har lever upp till de krav du har och jag har en polar FT4. Den kostar runt 800:- om jag inte minns fel, googla 🙂

 2. Ellinor

  Tänkte så sent som i morse på hur mycket jag saknar mina morgonpromenader. Det har varit dåligt med dem på sistone. Nu när jag börjat jobba igen är det morgonträning som gäller och på helgerna har det ofta inte heller blivit av. Det är svårt att hinna med allting man vill. Kanske får ta och planera om lite, i alla fall en dag eller två…
  Önskar dig en fortsatt fin dag!
  Kram

  1. Emma

   Det är svårt det där när tiden inte riktigt räcker till! Morgonträning är ju inte helt fel det heller, men den variation är ju alltid bäst, skönt med frisk luft på morgonen också! Hoppas du fick en fin dag! Kram

stats