Emma Barremyr

En sån där dålig dag

Hej vänner ♥

Jag kände redan när jag vaknade idag att ”det här är ingen bra dag”.

Jag kände inte riktigt den där sprudlande energin, glädjen och känslan som jag brukar känna när jag vaknar. Morgonpromenaden var skön, och långfrukosten i soffan likaså, men den där härliga känslan fanns inte där. Trots fredag. Cykelturen till gymmet var tung. Träningen kändes seg och inte alls lika rolig som vanligt. Jag kände mig inte glad.

Det är en ”sån” dag som kommer ibland.

Ibland vaknar vi upp till en dålig dag. En dag med gråt och sämre självkänsla. En dag som inte känns lika rolig som alla andra dagar. En dag då det känns svårt att tänka positivt.

Men vet ni?

Vi är okej ändå. Det är okej att gråta. Att känna känslor. Det är okej att släppa allt för ett tag och lyssna till det inre (vilket vi i och för sig alltid ska göra, men ni fattar).

Såhär är livet – bra och dåliga dagar. Det är de bra som väger upp de dåliga och tur är det väl att de bra är så många fler än de dåliga!

Så jag grät lite. Tog en lång dusch. Kramades med Per. Yogade. Tillät mig att vara ledsen och peppade mig med fina citat och bilder på Kilimanjaro.

Det blev lite bättre.

Yogagirl is coming!

Nu ska jag umgås med vänner resten av kvällen. Äta sushi, prata bort tiden och mysa! Det kan nog bli en bra fredag till slut ändå!

Hoppas ni får en fin kväll mina vänner!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats