Emma Barremyr

Chokladkokoschiagröt, MUMS!

God morgon lördag ♥

Värsta bästa frukosten på jobbet - chokladkokoschiagröt med hallon, blåbär, kiwi, passionfrukt och chunkymonkey granola! Baaaaaam, I'm in breakfastheaven!
Värsta bästa frukosten på jobbet – chokladkokoschiagröt med hallon, blåbär, kiwi, passionfrukt och chunkymonkey granola! Baaaaaam, I’m in breakfastheaven!

Chokladkokoschiagröt: blanda ihop 1 dl krämig kokosmjölk, 1/2 dl kvarg, 2 msk chiafrön, 1 liten mosad banan och 1 msk kakao. Låt svälla under natten till en krämig gröt!

Det är lyx med sovmorgnar och lugna frukoststunder på jobbet. Brukaren gillar att sova på morgonen, men behöver personal här så nattpassen är fina pass! Nu går jag snart av mitt sista 24-timmarspass för den här veckan och har sedan en ledig helg framför mig, underbart! Idag ska det ju dessutom bli rekordvarmt 🙂 Planen är ett benpass på gymmet innan jag, mina systrar med pojkvänner, farmor och farfar åker till Mormors glasscafé. Haha, ja jag ska dit idag igen (vem kan få nog av glass? Och vad är godare att äta en varm sommardag?). Det är en årlig tradition vi har med farmor och farfar, och det ska bli himla mysigt med lite kvalitetstid ♥

Ikväll följer jag med Pelle till Sunne för att tillbringa resten av helgen hos svärisarna! Imorgon bär det av hem till Karlstad och vardagen igen, det känns alldeles underbart! Men först ska jag njuta av helgen!

Ha en fin lördag vänner!

KRAM / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats