Emma Barremyr

Helgen i instagram @emmabarremyr

Gokväll 
 
Helgen har varit sådär ruskigt bra och jag är så tacksam för mina fina vänner, mina underbara pojkvän och det fantastiska vädret jag fått njuta av! 
 
Gyllene Tider-konserten var grym (även om alla rökare lyckades förstöra en hel del – när ska det bli förbjudet att röka på offentliga platser?). I den musiken finns så många minnen och känslor att allt bara bubblade inom mig, och det var extra roligt att få uppleva det tillsammans med mina barndomsvänner! Natten blev sedan lång och vi tog oss en välförtjänt sovmorgon på lördag. Sedan fixade jag frukost till hela gänget innan vi tog en tur för lite sol och bad på Sandgrundudden inne i stan. Efter att jag och Lina vinkat av vännerna vid tåget tog vi med oss killarna och sallader från Maché ut till Skutberget där vi tillbringade eftermiddagen i solen med vilopuls. Kvällen bjöd sedan på middag på Tiffanys med min älskling som sedan avslutades med en cykeltur runt älven. Bra lördag!
 
 
1. Plockpicknick med fina vänner.
2. Gyllene Tider 
 
 
1. Picknicktallrik – cantaloupemelon, honungsmelon, jorgubbar, vindruvor, oliver, ananas, fetaost, brieost, kantarellpaj, parmaskinka och sötpotatischips (som såklart fylldes på i omgångar – mums med plockmat!).
2. Picknicktallrik á la efterrättrabarber- och hallonpaj, mera jordgubbar, mörk och ljus choklad.
 
 
1. Mysfrukost med vänner – kokosmugcakes med kokoskesokvarg, jordnötssmör, rawmio <– (klick), sötpotatischips, fruktfat, kantarellpaj, jorgubbar, boieost, parmaskinka, oliver och ägglattes (alla gillade!).
2. Underbara svärmor levererade en låda med 10 liter jordgubbar, de sötaste och godaste jag hittills smakat i sommar. MUMS!!!
 
 
1. Middag på Tiffanys – renfilé med pepprig vinbärssås, sparrissallad och rösti gratinerad med västerbottenost. SÅ. SJUKT. GOTT. Älskar när allt klickar rätt och maten sliker ner med ren och skär njutning! Dit kommer vi gå tillbaka!
2. Cykeltur runt älen i den underbara kvällssolen!
 
Hoppas att ni underbara läsare också haft en fin helg och fått njuta av det vackra vädret!
 
Kvällskramar till er  
/ Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hejsan Emma! Jag har en fråga jag skulle vela ha svar på! <3

  Jo det är så att på torsdag ska jag åka iväg på en båtresa till tallin i i 3 dagar. Och då kommer vi ju vara på båten hela tiden, men jag skulle på nåt sätt vela kunna hålla igång träningen så gått det går under resan. Och som man kanske förstår så finns det inte precis nå utrymme på båten att t.ex springa på osv. Så har du nå tips på hur man kan träna på en båt haha?

  Skulle vara super tacksam för svar finaste du! <3

  Svar:
  Ta med dig t.ex. gummiband eller kör tabata med egen kroppsvikt ute på däck? Tabata är en superbra träningsform för att trötta ut kroppen på kort tid 🙂 Kanske finns det massa trappor på båten som du kan köra träningspass i? Hoppas du får en fin resa!
  Emma Barremyr
stats