God morgon tisdag ♥
Jag startar tisdagen med stekta paprikaägg med örtsalt + ett hembakat sötpotatistunnbröd med keso, mangosylt och kanel.
För paprikaägg: smält smör i en stekpanna och lägg i två paprikaringar. Kläck i två ägg och stek på medelhög värme tills äggen stelnar (eller om du ar bråttom, som jag hade idag så vänder du på dem efter halva tidne och steker på båda sidor). Krydda med örtsalt.
Vardagslyxiga ägg – det gillar vi! Ellerhur?
Mangosylt gör de genom att micra tärnad mango i ca 2 minuter på högsta effekt. Ta ut och mosa – vips, söt och god mangosylt som smakade mums på tunnbrödet tillsammans med keso och kanel!
Nu är jag taggad för en ny dag med jobb och träning i en härlig blandning. Träning både för min egen del och för kundernas del! Kuuuul 😀
Kram / Emma.
Va gott det såg ut att va =)
Mycket trevlig och inspirerande blogg för alla tillfällen 🙂
Önskar dig en bra dag!
ÅÅ asså jag måste baka ditt tunn bröd snarast!!!
så enkelt och gott det låter! Ska testas någon dag! 😀 Förövrigt så vart jag helt såld på din blogg på en gång!!
Hej! Är så glad att jag har hittat din blogg med alla härliga recept med fina bilder. Älskar havregrynsgröt, keso och kvarg så dina tips är perfekto 😉 gjorde gröt med den där "ballerinasåsen" till, mums! Har du instagram också?:)
Mvh
Matilda
Fin blogg! 😀