Emma Barremyr

Måndagens skidåkarlunch

Heeeey 
 
Såklart så stod vi först i liftkön i morse. Liftarna öppnar nio och vi stod där tio i för att vara först ut i de nypistade backrna. Vadå nördar? Haha.
 
Fast vi hade inte behövt skynda oss för vi har ändå hela fjället för oss själva… nästan. Det är inte alls mycket folk och när vi gick i på lunch för en timme sedan var backarna fortfarande som nypistade – och det är april?
 
Det blåser lite kallt, men skidåkningen är underbar och soooolen skiner på oss! 
 
Till lunch slängde jag ihop banan- och kokosplättar med vanilj som serverades med vispad kvarg/ grädde, jordgubbssås och jordnötssmör.
 
 
 
Nu är det dags att sätta på skidkläderna igen för några eftermiddagsåk i backen innan After ski. Efter after skin hoppas jag hinna med några drag i längdspåret. Gårdagens fina kvällstur gav mersmak! 🙂
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej!

    Har precis hittat din blogg, den verkar vara allt jag behöver just nu.

    Inspiration till ett hälsosammare liv. Har blivit lite för mycket av det goda sista tiden..

    Kul!

    Svar:
    Hej! Vad roligt att du hittade hit! Välkommen 😀
    Emma Barremyr
  2. Sally

    Å står också alltid först i liftkön! De första åken är ju verkligen det bästa! Lunchen såg också grym ut, dock äter jag nästan alltid gulasch när jag skidar. Kan ha det till lunch i en vecka och tröttnar ej 🙂 om det är mkt kött och lite potatis i, inget fan av kokt potatis :p

    Svar:
    Absolut! Nypistade backar är svårslaget 😀 gulasch är verkligen supergott och passar verkligen bra som skidlunch – håller helt med dig där – med mycket kött 😀
    Emma Barremyr
stats