Heeeey ♥
Såklart så stod vi först i liftkön i morse. Liftarna öppnar nio och vi stod där tio i för att vara först ut i de nypistade backrna. Vadå nördar? Haha.
Fast vi hade inte behövt skynda oss för vi har ändå hela fjället för oss själva… nästan. Det är inte alls mycket folk och när vi gick i på lunch för en timme sedan var backarna fortfarande som nypistade – och det är april?
Det blåser lite kallt, men skidåkningen är underbar och soooolen skiner på oss!
Till lunch slängde jag ihop banan- och kokosplättar med vanilj som serverades med vispad kvarg/ grädde, jordgubbssås och jordnötssmör.
Nu är det dags att sätta på skidkläderna igen för några eftermiddagsåk i backen innan After ski. Efter after skin hoppas jag hinna med några drag i längdspåret. Gårdagens fina kvällstur gav mersmak! 🙂
Kram / Emma.
Men mums! 🙂
Hej!
Har precis hittat din blogg, den verkar vara allt jag behöver just nu.
Inspiration till ett hälsosammare liv. Har blivit lite för mycket av det goda sista tiden..
Kul!
Å står också alltid först i liftkön! De första åken är ju verkligen det bästa! Lunchen såg också grym ut, dock äter jag nästan alltid gulasch när jag skidar. Kan ha det till lunch i en vecka och tröttnar ej 🙂 om det är mkt kött och lite potatis i, inget fan av kokt potatis :p
Underbart! Hoppas att resan fortsätter i samma goda och härliga tecken!
Kram
Vad härligt det låter med nypistade backar! Kan förstå att plättarna satt fint till lunch 🙂
Så gott det ser ut! Nu vet jag vad jag ska mumsa på som kvällsmål ikväll! 🙂