Emma Barremyr

Soliga chokladvåfflor

Hej vänner 
 
Första lunchen som inlogs utomhus för i år blev dessa underbara chokladvåfflor med vaniljfluff, blåbär, granatäppelkärnor och kokos.
 
Som jag nöjt – av både mat och sol!
 
 
Ingredienser:
1 banan
1 dl äggvita
1 ägg
1/2 dl havregryn
1/2 dl kvarg
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver 
1 msk kakao
 
Stavmixa ihop alla ingredienser och stek 3 våfflor i kokosolja.
 
Vaniljfluff: elvispa 1 äggvita till ett fluff. Tillsätt 1 dl kvarg, några dustar vaniljpulver och honung efter smak.
 
Varva våfflor och vaniljfluff och avsluta med en klick vaniljfluff på toppen. Stö över blåbär, granatäppelkärnor och kokos.
 
Smakade gudomligt i solens sällskap ute på terassen!
 
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. astrid

  hejj. blev assugen på att testa detta och gjorde det även nyss, mina våfflor blev däremot bara degigna, inte ett dugg knapriga och jag vet inte vad jag gjorde för fel…. fan.

  Svar:
  Konstigt… stekte du dem tillräckligt länge?
  Emma Barremyr
 2. louise

  hej emma, på senaste tiden har jag känt mig väldigt matt i benen när jag tränat, det är som att jag får mjölksyra när jag t.ex. springer eller gör olika styrkeövningar. Jag vet ju vad jag klarar av och helt plötsligt klarar jag inte av samma övningar/springrunda som jag brukar utan att få kramper och en känsla av mjölksyra. Det är mest av allt i benen och jag har verkligen ingen aning vad detta kan bero på, har du? är oerhört tacksam för svar och du ska veta hur mycket jag älskar att läsa din blogg!

 3. Viccy

  Åh så gott! 😀

  Skulle så gärna vilja träffa dig, du verkar grymt härlig! Kanske kan vi ta en promenad någon dag när du har tid? 🙂

  Svar:
  Vad glad jag blir! Jag träffas gärna och tar en promenad 😀 denna veckan har jag dock mycket att göra och nästa vecka är jag bortrest, men sen får vi försöka styra upp tycker jag 🙂
  Emma Barremyr
 4. Emma

  Hej! Jag har bestämt mig för att delta i ett 9 km terräng lopp den 19 april. Uppförsbackar och blöt terräng kommer förekomma och jag undrar hyr jag på bästa sätt tränar upp mig inför det? Tränar kondition 3 gånger i form av tex spinning varvat med styrka 2-3 gånger i veckan.

  Kram

  Svar:
  Att göra träningsupplägg är mitt jobb nu för tiden så du får hemsk gärna ta kontakt med mig via mailen om du är intresserad av att få hjälp och coachning online! Kram
  Emma Barremyr
 5. Ellinor

  Visst är det en underbar känsla när den där första koppen kaffe (ok, te för min del), fikan eller lunchen inmundigas utomhus. För egen del blev det lunchpreimär igår och som vi njöt!

  Svar:
  Verkligen, så himla underbart 😀
  Emma Barremyr
stats