Hej vänner ♥
Jag så här kan det se ut när vi veckohandlar. Självklart varierar det lite beroende på vad som står på matsedeln och vad som håller på att ta slut osv..
Standard brukar alltid vara:
* Frukt, grönsaker och bär
* Ägg
* Keso och kvarg
* Nötter
* Mjölk, havremjölk, mandelmjölk etc.
Sen fylls det på med basvaror som tagit slut eller annat som behövs till matlagningen!
Denna vecka fylls det på med oliver, extra creamy kokosmjölk, keso, kvarg, kokosolja, pesto, sambal oelek, kyckling, kiwi, gurka, fryst svamp, hallon och blåbär, ägg, kokosnöt, fullkornsris, bananer, örtkryddariven kokos, färsk basilika, blodapelsiner, naturell yoghurt, havremjölk, sötpotatis, äpplen, broccoli, nötter, melon, tomater, broccoli, paprika, avokado och ingefära.
Kram / Emma.
Vad duktiga ni är som veckohandlar!
Är ica basic hallonen bra? Det står nämligen inte innehållsförteckning (brukar stå ”bara frysta hallon”), och då nojjar jag över att det är tillsatt socker..
Hej!
Jag har en liten fråga som du kanske kan besvara, när man har öppnat kokosmjölken, hur förvarar man den då? Och hur länge håller den?
Tack för en fin och inspirerande blogg!
MUMS va gott det ser ut! Nyttig mat ser så himla mycket bättre ut än onyttig. 🙂
gud så mkt gott! en annan har världens minikyl med ett litet frysfack..! får verkligen tänka till och planera inför varje handling så det tar så lite plats som möjligt, inte så kul men fungerar så länge man är strukturerad 😀
Tack för en riktig toppenblogg 🙂 En fråga. Köper du färdig mandelmjölk? Vilken sort i så fall?
Ha en fin dag!
/Cecilia