Emma Barremyr

Första löpturen utomhus

God morgon 
 
Efter tjugofyra timmars ledighet med träning, påskmat, godis, spel och familjetid är det nu dags för ytterligare ett tjugofyratimmarspass på jobbet. Idag ska vi dock tillbringa dagen utomhus för en gångs skull så det ska bli riktigt skoj att jobba!
 
Idag har vi äntligen ställt om klockan till sommartid så jag lyckades sova ända till sju! När jag vaknade strålade solen in genom fönstret och jag hoppade direkt i träningskläderna, svepte en smoothie och gav mig ut på en snabbdistansrunda på 6 underbara kilometer!
 
Jag älskar denna tystnad i skogen runt omkring mig här i Torsby. Knappt en människa vaken, utan bara en känsla av jag och värlen!
 
Underbar start på dagen! Och första löpturen utomhus för i år – äntligen!!!
 
 
 
 
Ha en fin söndag!
 
KRAM / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria

  Jag och min syster var också på löptur utomhus idag: helt underbart !! Längtar tills våren kommer ännu mer och smälter bort all snö så att det går att springa i skogen igen 🙂

  Svar:
  SÅ härligt! Samma här, finns ju inget som slår en löptur i skogen 😀
  Emma Barremyr
 2. Ellinor

  Skönt att höra att det är någon mer än jag sim gläds åt att klockan dragits fram och inte tvärt om. Äntligen kan jag med gott samvete gå upp i "vettig" tid istället för okristligt tidigt 😉

  Svar:
  Ellerhur, känner precis samma! Vaken liiite längre på kvällen och sova liiite längre på morgonen 😀 sen underbart med så långa ljusa dagar!
  Emma Barremyr
stats