emmabarremyr

Emma Barremyr

Tosdagmys , kycklingpaj och uppladdning

Hej fina vänner 
 
Efter en full dag i gymmet med nya möten, träning och utmaningar har jag nu landat hemma i soffan med syster Lina. Vi har slängt ihop en smarrig kycklingpaj och myst ner oss i soffan under en filt och med en film. Ikväll ska jag suga in all energi och allt självförtroende jag kan för imorgon bitti väntar en nu utmaning och erfarenhet för min del. Det ska bli så spännande!
 
Kvällens middag satt riktigt fint i magen! Paj var länge sen och denna paj var helt fantastisk!!! Nyttig och såå god. Tummen upp från både mig och syster 😀
 
 
 
 
Tordagsmys i all ära!
 
Kram till er / Emma,
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats