emmabarremyr

Emma Barremyr

Hej fantastiska torsdag!!!

God morgon 
 
Idag var jag riktigt trött när klockan ringde och låg faktiskt och snosade en stund. Men bara jag kom upp fanns energin där – det är alltid så, bara man tar sig ur sängen försvinner tröttheten 🙂
 
Jag ska alldeles straxt åka till gymmet för att köra med en PT-kund. Hela dagen är full och jag har mycket att göra! Har dessutom lovat syster Lina, som ska åka Tjejvasan om några veckor att hon ska få sig en omgång i gymmet i eftermiddag! Ska bli roligt! Passet följs sedan av matlagning och mys hemma hos mig – lite systertid är aldrig fel 
 
 
Dagens frukost stod i kylen när jag vaknade, hade förberett allt igår kväll för att bara plocka fram nu på morgonen. Hur smidigt?! 😀 
 
På frukostmenyn stod overnight oats med kolaproteinfuff, hallon och jordnötssås. Mmmm…..
 
 
Overnight oats: Blanda ihop 1 dl havregryn och 1 msk linfrö med 1 dl mjölk (jag hade mandelmjölk) och ställ in i kylsen över natten.
 
Kolaproteinfluff: Elvispa en äggvita till ett fluff och blanda i 1/2 dl kvarg, 1 tsk carobpulver och 1/2 mosad banan. Mixa lite till. Ställ in i kylen över natten.
 
På morgonen tar du ut oatsen och häller upp dem på ett fat, häller proteinfluffet bredvid och blandar ihop en jordnötssås (jordnötssmör och mjölk) och häller över. Servera med hallon och stö över lite kokos. MUMS!!!
 
 
Hoppas att ni får en fin torsdag!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabriella

    Hej Emma! Jag har precis som du IBS och funderar på att testa att äta glutenfritt. Jag har gjort gastroskopi som visat att jag inte är allergisk, men tänker att det kanske kan funka ändå. Så jag undrar om du har några tips på glutenfria alternativt till t.ex. bröd, pasta, etc? Kram

    Svar:
    Jag ska fixa ihop ett inlägg med lite info om glutenfri mat 🙂 vad sägs om det? 🙂
    Emma Barremyr
stats