Emma Barremyr

Kilometerintervaller och grötfrukost

God morgon 
 
Idag står det jobb på schemat för min del och eftersom gymmet äntligen öppnat så har jag varit vaken i några timmar redan och kört ett intervallpass på löpbandet. Blev fem kilometerintervaller med 500 m aktiv vila mellan varje! Vilken endorfinkick såhär på morgonen 😀 Under hösten har jag verkligen börjat uppskatta morgonträning mer, jag känner att jag får ut så mycket mer av dagen samtidigt som jag älskar att gå upp, hoppa i träningskläder och äta en snabbfrukost för att sedan komma hem till en långfrukost och dusch.
 
Innan träningen brukar jag slänga ihop en smoothie med banan, mjölk, jordnötssmör, hampaprotein och lite havregryn. Det varierar lite. Efter träningen idag kokade jag ihop ett par portioner havregryn och avslutade med att knäcka i en äggvita (för mer protein och mättnadskänsla). Gröten toppades sedan med massa hallon och blåbär, keso, linfrö, chiafrö, pumpakärnor, solroskärnor, russin och en klick mandelsmör.
 
 
 
Nu – dusch!
 
Hoppas ni får en fin annandag mina vänner 
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats