Emma Barremyr

Lucka nummer tjugofyra

God morgon 
 
Och självaste julafton.
 
Hur ofta tänker du på det du faktiskt har och känner tacksamhet för det? 
 
I dagens stressade samhälle där vi alltid är på väg någonstans är det lätt att glömma bort att även här och nu existerar. Det är lätt att hela tiden blicka framåt på det vi vill ha/ dit vi vill, eller bakåt på det vi en gång hade/ där vi varit. Jag vill därför att du stannar upp och tänker efter – hur ofta känner du dig tacksam för det du har, just här och nu?
 
 
Dagens utmaning blir att skriva en tacklista.
 
Sätt dig ner i några minuter med en lapp som du skriver ”Tack” på som överskrift. Under skriver du ner några punkter med saker som du känner dig tacksam för! Spara lappen och titta på den då och då. Det kan vara bra att påminna sig själv om det vi faktiskt har här och nu och faktiskt värdesätta det!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats