emmabarremyr

Emma Barremyr

Förmiddagsgym och gofika

Hej 
 
Jag har varit på gymmet och trängts med pensionärerna under förmiddagen idag. Eller trängts och trängts, jag höll ju till bland de fria vikterna och pensionärerna satt mest i maskinerna samtidigt som de socialiserade med varandra. Jag älskar att se de glada gamlingarna på gymmet – det riktigt skiner om dem när de får komma ut och röra på sig och samtidigt träffa andra människor. Det tror jag är väldigt viktigt när man kommer upp i åren – viktigt för livskvaliteten
 
Jag körde ben idag igen. Körde lite spänst och explosivitet, nötte djupa knäböj och marklyft samt avslutade med benpress och excentriska tåhävningar. Grymt trött i benen nu igen – men som vanligt älskar jag det!
 
Nu har jag dukat upp för gofika här då min vän Ida kommer på besök. Jag har gjort pepparkaksmuffins med lingonfrosting (<–klick) ännu en gång då hon önskade få smaka några av mina nyttiga muffins/ cupcakes. Pepparkaksmuffinsarna är helt klart de godaste, så jag valde att göra dem!
 
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Angående pepparkakorna. Jag tyckte de var goda. Men jag hade nog kunnat ha ännu mer än 1 msk pepparkakskrydda i 🙂 Jag vet inte riktigt hur mycket du hade i orginalreceptet?

  Svar:
  Jag tror jag hade i fyra tsk i orginalreceptet – blev mindre andra satsen då pepparkakskryddan tog slut. Men orginalreceptet tyckte jag blev jättegott 🙂
  Emma Barremyr
 2. Ida

  Å de var supermumsiga!! Önskar dock att jag inte varit så förkyld så jag känt mer smak men det jag känse var jätte gott:-) tack för idag!!

  Svar:
  Du får testa baka dem själv sen när du blir frisk 🙂 Tack för idag – supermys! Nästa gång får jag se bebis också, ser jag fram emot! Ta hand om dig och lycka till på förlossningen!
  Emma Barremyr
 3. Sofie

  Apropå pensionärer som tränar, igår såg jag två pensionärer som gjorde benböj i två trx samtidigt som de pratade om något, lite kul tycker jag, som du säger använder pensionärer främst maskiner, inte ens den mer ungdomliga generationen använder inte trxn så mycket 🙂

  Svar:
  oj, två pensionärer som gör knäböj i trxn – det kallar jag funktionell träning! Det är ju super – då får de med både styrka, balans och rörlighet 🙂 hoppas att fler får upp ögonen för trxn, det är ju så bra träning!
  Emma Barremyr
stats