Emma Barremyr

Hemgjord kokosglass

Hej vänner 
 
Lördagsmyset var en himmelsk kombination. De mindre söta, men mycket chokladiga black bean brownisarna smakade gudomligt tillsammans med en lite sötare kokosglass
 
 
Mmmm…. åt små små bitar och njöt av varenda liten bit som fick smälta på tungan!
 
 
Hemgjord kokosglass (2 pers):
2 dl flytande vispgrädde
1 dl riven kokos
1/2-1 dl florsocker
 
Vispa grädden till ett fluff. Blanda med kokos och smaka av med florsocker – ha i så mycket sött som du vill ha men tillräckligt så att gräddsmaken försvinner. Häll upp kokosgrädden i en skål och frys till glass i minst tre timmar. Svårare än så är det inte 🙂
 
 
Ni måste testa!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Har ätit kokosglass tidigare och det är ju så himlans gott! Mmmm!

    Svar:
    Visst är det – själv är jag stor favorit av kokos över huvud taget 🙂
    Emma Barremyr
stats