Emma Barremyr

Sovmorgon, strålande sol och vinterstudion

God morgon 
 
Eller god förmiddag rättare sagt! 
 
Lördagslyx i all sin ära!
 
Jag passade på att ta mig en rejäl sovmorgon idag och var minst sagt förvånad när jag vaknade och tittade på klockan och såg att den stod på halv nio. Det händer inte ofta att jag sover så länge, men skönt var det!
 
Ute sken solen så jag knöt på mig träningsskorna även idag och gick en sväng för att vakna till. Hemma igen blev det en långfrukost i soffan och på tv:n står vinterstudion på. Det är mys och ger vinterkänslor! Bara snön som fattas!
 
 
Frukosten bestd av en overnight oatmeal i bägare enligt det här (<–klick) receptet. Därefter ett lager proteinfluff med kola och hallonsmak toppat med en jordnöts- och kokossås, mosad mango, kakonibs och kokoschips. Till denna lyxiga bägare avnjöts också en varm kopp ingefärste.
 
 
Proteinfluff med hallon- och kolasmak: Vispa en äggvita till ett fluff och blanda sedan ihop med 1/2 mosad banan, 3-4 msk kvarg, 1 dl hallon, 1 tsk carobpulver och 1 msk mesquitepulver.
 
Jordnöts- och kokossås: blanda en msk jordnötssmör med 1 msk kokosflingor och 2-3 msk mjölk (jag hade mandelmjölk).
 
Idag står ett tungt benpass på träningsschemat och i eftermiddag kommer min syster Julia hit för myskväll och övernattning. Annars ska jag bara ta det lugnt och fila lite på framtidsplaner 🙂
 
Önskar er en fin lördag!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats