emmabarremyr

Emma Barremyr

Äppelgröt och lite sömn

God morgon snyggisar 
 
Det är mycket just nu. Igår var jag borta i 12 timmar hemifrån och när jag till slut anlände “hemma” var det bara att sätta sig och plugga som gällde. Vi övar mycket på instruktörsrollen just nu, men det är även mycket teori som ska sätta sig. Låg och rabblade instruktioner, hållpunkter och tekniker för mig själv igår kväll och insåg till slut att klockan var halv ett och att jag blivit hungrig på köpet. Fick gå upp och äta ett nattmål, två knäckebröd med avokado och skinka för att sedan kunna somna. Så inatt har jag inte blivit bortskämd med alltför många timmars sömn. Tur att jag är lite uppladdad med sömn från alla långa nätter tidigare i veckan. Dagen som väntar kommer bli minst lika lång som gårdagen och nu på morgonen har jag laddat upp med äppelgröt!
 

 
Äppelgröt: koka 1,5 portioner gryn med 1/2 hackat äpple och kanel. Häll upp i en tallrik och toppa med keso, äppelmos, hackad mandel och mjölk.
 
 
 
Vad äter ni till fredagsfrukost?
 
Önskar er en trevlig dag!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde K

  Så gött, imorse åt jag också gröt, med banan och kakeo – gott!

  Svar:
  Vad gott med kakaogröt 😉 ligger högt upp på min grötfavoritlista 🙂
  Emma Barremyr
 2. lovisa

  Hihi idag asså sjukt hungrig så jag åt- nat yoghurt med blåbär,rostad musli, pumpafrö, cashew och torkade aprikoser. Rågformskiva med prästost, skinka, paprika och groddar. knäckebröd med philadelphia, skinka,avocado och örtsalt. kokt ägg. Kaffe mums för frukost!

  Svar:
  Oj, vad mycket gott 🙂
  Emma Barremyr
 3. Gabbi

  Lät gott! Jag åt kvargyoghurt med müsli och fikon, rostat surdegs bröd med skinka och gurka och drack en latte 🙂

  Svar:
  mumsigt 🙂
  Emma Barremyr
 4. Julia

  Vilken god gröt! Jag har aldrig testat att koka med äpplet, borde nog göra det 🙂

  Jag åt ugnsbakad kanelgröt med hallonkesella till 🙂

  Svar:
  Ja, testa! Mycket gott 😀 ungsbakad gröt är gott det med 😀
  Emma Barremyr
stats