emmabarremyr

Emma Barremyr

Min frukostkärlek

God morgon finisar 
 
Jag har vaknat upp efter ytterligare en lång natt med måånga timmars sömn och sovmorgon. Härligt! Nu har jag en hel dag hemma i soffan med plugg som väntar och det känns helt underbart 😀 
 
Jag har startat morgonen med en finfin frukost som intogs i soffan framför Nyhetsmorgon (favoritstart på dagen!). Frukosten som serverades innehöll två solroskrisp med mosad avokado och kokt ägg/makrill, keso- och kvargröra med hallon, blåbär och kanel, ett klyftat färskt fikon och en stor kopp te. Det är min frukostkärlek 
 
 
 
 
Jag och Sofie hade en trevlig fika igår. Vi gick till Blueberry där det fanns smarriga rawfoodbollar, nyttiga smoothies, sallader och annat spännande! Själv valde jag något som liknade en kladdkakebit (smakade så också!), men som var en carobkaka. Mycket god 😀 Efter fikan tog vi en sväng till Hötorgshallen där det blev inköp för min del – kokoschips och hampafrön. På vägen hem passade jag på att kika in hos Cajsa Warg också där jag hittade quinoapuffar och ett glutenfritt, ekologiskt knäckebröd. Knäckebröd är ju så himla gott, men att hitta glutenfria sådana som inte innehåller 10 E-ämnen och andra konstgjorda saker har varit svårt. Därför fick en påse solrosknäcke följa med hem, som även blev en del av dagens frukost. Gott!
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej!

  Om du inte har testat att göra glutenfria knäckebröd innan så är detta ett jättebra recept.

  2 dl majsmjöl(annars dinkelmjöl för de som tål gluten)

  1 dl solrosfrön

  1 dl sesamfrön

  1/2 dl hela linfrön

  0,5 dl rapsolja

  2,5 dl kokande vatten

  1 tsk salt

  Rör ner allt i en skål och bre ut på bakplåtspapper. Grädda i ugnen på 150 grader i en timma.

  Ha en bra dag!

  Svar:
  tack för tipset! Ska absolut testa detta recept 😀
  Emma Barremyr
 2. Anonym

  Oj vad gott det såg ut. Måste bara fråga hur mycket makrill, avokado tar du och vad mycket keso/kesella? Skulle också vilja äta en sån frukost, men vet inte vad mycket som är rimligt att ta av varje sak.

 3. Sofie

  Tack för igår! 🙂 Det var jättekul att ses, och få en riktig bild av dig och inte den man får när man läser bloggen! Om du har lust någon annan gång du besöker Stockholm att ses vore det kul, och då kanske vi skulle kunna bjuda med Fanny?

stats