Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Min frukostkärlek

Publicerad,
God morgon finisar 
 
Jag har vaknat upp efter ytterligare en lång natt med måånga timmars sömn och sovmorgon. Härligt! Nu har jag en hel dag hemma i soffan med plugg som väntar och det känns helt underbart 😀 
 
Jag har startat morgonen med en finfin frukost som intogs i soffan framför Nyhetsmorgon (favoritstart på dagen!). Frukosten som serverades innehöll två solroskrisp med mosad avokado och kokt ägg/makrill, keso- och kvargröra med hallon, blåbär och kanel, ett klyftat färskt fikon och en stor kopp te. Det är min frukostkärlek 
 
 
 
 
Jag och Sofie hade en trevlig fika igår. Vi gick till Blueberry där det fanns smarriga rawfoodbollar, nyttiga smoothies, sallader och annat spännande! Själv valde jag något som liknade en kladdkakebit (smakade så också!), men som var en carobkaka. Mycket god 😀 Efter fikan tog vi en sväng till Hötorgshallen där det blev inköp för min del – kokoschips och hampafrön. På vägen hem passade jag på att kika in hos Cajsa Warg också där jag hittade quinoapuffar och ett glutenfritt, ekologiskt knäckebröd. Knäckebröd är ju så himla gott, men att hitta glutenfria sådana som inte innehåller 10 E-ämnen och andra konstgjorda saker har varit svårt. Därför fick en påse solrosknäcke följa med hem, som även blev en del av dagens frukost. Gott!
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Kram / Emma.

5 Kommentarer

  1. Tack för igår! 🙂 Det var jättekul att ses, och få en riktig bild av dig och inte den man får när man läser bloggen! Om du har lust någon annan gång du besöker Stockholm att ses vore det kul, och då kanske vi skulle kunna bjuda med Fanny?

  2. Så gott, jag är också helt förälskad i frukostar! 🙂

    Svar:
    Ja, det är helt klart dagens bästa måltid om du frågar mig! 😀
    Emma Barremyr
  3. Ja hör av dig då igen 🙂

  4. Oj vad gott det såg ut. Måste bara fråga hur mycket makrill, avokado tar du och vad mycket keso/kesella? Skulle också vilja äta en sån frukost, men vet inte vad mycket som är rimligt att ta av varje sak.

  5. Hej!

    Om du inte har testat att göra glutenfria knäckebröd innan så är detta ett jättebra recept.

    2 dl majsmjöl(annars dinkelmjöl för de som tål gluten)

    1 dl solrosfrön

    1 dl sesamfrön

    1/2 dl hela linfrön

    0,5 dl rapsolja

    2,5 dl kokande vatten

    1 tsk salt

    Rör ner allt i en skål och bre ut på bakplåtspapper. Grädda i ugnen på 150 grader i en timma.

    Ha en bra dag!

    Svar:
    tack för tipset! Ska absolut testa detta recept 😀
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *