Min frukostkärlek



Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Tack för igår! 🙂 Det var jättekul att ses, och få en riktig bild av dig och inte den man får när man läser bloggen! Om du har lust någon annan gång du besöker Stockholm att ses vore det kul, och då kanske vi skulle kunna bjuda med Fanny?
Så gott, jag är också helt förälskad i frukostar! 🙂
Ja hör av dig då igen 🙂
Oj vad gott det såg ut. Måste bara fråga hur mycket makrill, avokado tar du och vad mycket keso/kesella? Skulle också vilja äta en sån frukost, men vet inte vad mycket som är rimligt att ta av varje sak.
Hej!
Om du inte har testat att göra glutenfria knäckebröd innan så är detta ett jättebra recept.
2 dl majsmjöl(annars dinkelmjöl för de som tål gluten)
1 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
1/2 dl hela linfrön
0,5 dl rapsolja
2,5 dl kokande vatten
1 tsk salt
Rör ner allt i en skål och bre ut på bakplåtspapper. Grädda i ugnen på 150 grader i en timma.
Ha en bra dag!