Emma Barremyr

Kesodavosbägare

God morgon vänner ♥

Jag har precis gått av ett 20,5 timmars långt arbetspass! Nu väntar lite plugg och träning innan det är dags för handledning (ännu mera jobb) efter lunch!

I eftermiddag är det dags att börja packa och fixa inför Stockholm. Jag jobbar imorgon igen och åker direkt när jag slutar på torsdag morgon så måste få allt klart innan jobbet imorgon. Jag ska bland annat fixa till massa nyttiga mellanmål som jag kan ha med mig under utbildningsdagarna och så ska jag försöka hinna svara på lite frågor som ni ställt i bloggen 🙂

Så länge bjuder jag på frukostbilder från i morse. Jobbfrukosten blev en kesodavosbägare med mangosås, passionsfrukt, kiwi, hasselnötter, russin och krossad mandeltopping!

Kesodavosbägare: Blanda ihop 1 dl keso, 1 dl kvarg, 1/2 dl havregryn, 1/2 mosad banan, 1-2 tsk nyponpulver och 1/2 dl mjölk. Låt stå i kylen över natten. Ta ut på morgonen och toppa med något gott!

Mangosås: Mixa mango till en slät sås.

 

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats