Emma Barremyr

Söndagens husmanskost!

Gokväll 
 
Hemma hos mig och Pelle gör vi alltid matsedel. Alltid. Maten är planerad för att spara både tid och pengar. Då vet vi vad vi ska laga, det finns alltid ingredienser och vi springer inte och ”småhandlar” hela tiden och köper massa onödigt. Det är väldigt praktiskt och skönt.
 
Hemma hos mamma och pappa är det tvärt om. Kyl och frys är alltid fulla, men det finns ingen matsedel eller planering (eller ja, man planerar samma dag). Man tager vad man haver här helt enkelt (om vi inte bestämt att vi ska äta något speciellt och handlat hem till det).
 
 
Idag plockade jag fram massa godsaker som jag hittade vilket resulterade i en fiskgratäng gjord på:
 
Torsk
Grädde
Mjölk
Fetaost
Persilja
Dill
Vitlök
Flingsalt
Svartpeppar
 
 
 
Fiskgratängen serverades med räkor och ett alldeles perfekt mos i både smak och konsistens. Hemligheten? En rejäl klick smör, fet mjölk och örtsalt.
 
Ååååh, så gott!
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamsen

    Jora det händer att jag gör matsedel någon gång ibland, fast inte så ofta :p

    Svar:
    Inte så ofta, hehe 🙂
    Emma Barremyr
stats