Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Ostgratinerad potatis med persilja och vitlök

Publicerad,
Hej 
 
Idag jobbar jag 24-timmarspass tills imorgon. Bjussar därför på ett tidsinställtinlägg med ett gott recept!
 
Igår kikade två av mina fina vänner förbi lite spontant på grillkväll med ett glas vitt vin. Det var en underbar och ljuvlig höstkväll och vi passade på att sitta ute och njuta av den fina kvällen. Jag var sugen på att testa något nytt till det grillade och slängde ihop något som blev ostgratinerad potatis med persilja och vitlök.
 
 
 
Beräkna 2-3 medelstora färskpotatisar per person. För mig blev det då 15 st eftersom vi skulle äta fem stycken. Skölj och tvätta potatisarna, halvera dem och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt, salta och kör in i ugnen ca 30 minuter (eller tills de blivit mjuka) Till dessa potatisar blandade jag ihop 50 gram rumsvarmt smör, 75 gram riven ost, 1 vitlöksklyfta, 1 dl färsk hackad persilja, flingsalt med vitlökssmak samt lite svartpeppar. När potatisarna är mjuka tar du ut dem ur ugnen och brer över ostblandningen och kör sedan in i ugnen ytterligare till osten har smällt och potatisarna har fått en fin gyllenbryn färg.
 
Serveras med fördel till en god köttbit, kyckling eller fisk som gära legat på grillen. På bilden syns grillade kycklingfiléer, dragonsås och sen sallad innehållande, tomater, gurka, melon, gul paprika, salladsblad och pinjenötter
 
Ha en fin söndag mina vänner!
 
Kram / Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *