Hej vänner ♥
Jag tänkte dela med mig av och visa er hur vår matsedel ser ut nu under vandingsveckan. Som ni vet så har jag och Pelle förberett och torkat all mat som vi ska äta under vandingen hemma innan avfärd. Detta för att få så näringrik, mättande och god mat som möjligt. Torkningslistan var lång innan vi satte igång – potatis, morötter, palsternacka, sötpotatis, paptika, aubergine, lök, tomater, banan, jordgubbar, kiwi, mango, ägg, lax, köttsfärs, kyckling, parmaskinka mm. Nu ska det bli spännande att få laga till maten och njuta av den i naturen!
Onsdag
*Lunch: kolbulle med bacon
*Middag: köttfärssås och pasta
Torsdag
*Lunch: pestopizza med parmaskinka
*Middag: laxgryta och quinoa
Fredag
*Lunch: soppa med köttfärs
*Middag: svamprisotto
Lördag
*Lunch: pasta och skinksås
*Middag: kycklinggryta och ris, äppelpaj till efterrätt
Söndag
*Lunch: omelett med svamp och tomater
*Middag: fiskrisotto med saffran
Måndag
*Lunch: linssoppa
*Middag: quinoa- och köttfärssfräs
Frukosten består av havregrynsgröt med linfrön, nötter, torkad frukt och torrmjölk, knäckebröd/riskakor med smör och hårdost/hemgjort nötsmör/torkat kött samt några koppar te med torrmjölk.
Mellanmålen betår av torkad frukt, nötter, russin, mörk choklad, riskakor/knäckebröd med smör och hårdost/hemgjort nötsmör/torkat kött.
Bjuder på en picknickbild från vandringen i Alperna förra sommaren!
Hoppas att ni får en fin dag mina vänner ♥
Kram / Emma.
ett tips på pålägg är olika sorters ost på tub 🙂