Emma Barremyr

Nu börjar vandringen

Hej kära läsare 
 
Idag åker vi upp till Abisko tidigt, tidigt för att därifrån påbörja vandringen ned mot Kebenekaise, Nikkaloukta. Vi har 8,6 mil framför oss som ska klaras av på fem dagar. Den sjätte dagen är planen att bestiga Kebenekaise. Det här ska bli häftigt, utmanande, fantastiskt, roligt och njutningsfullt. I sex dagar ska vi vandra runt i en naturskön miljö, bara vi två. Vissa stunder kommer det säkert bli tungt och jobbigt, men allt handlar om inställningen. Men en positiv inställning kommer det gå bra. Vi kommer ha fantastiskt kul, få massa tid till varandra och till att må bra!
 
Ni kan väl hålla en tumme för fint väder? Tält och regn känns inte som bästa kombon, även om vi överlever det också. Blå himmel och vackra solnedgångar hoppas vi på 😀
 
Bilden är tagen härifrån. Det är Lapporten uppe i Abisko som jag ser fram emot att se 😀
 
Hoppas allt är bra med er!
 
Kram / Emma.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh vad otroligt roligt!!! Jag har också vandrat där uppe! Nyss faktiskt, kom hem i fredags efter en vecka. Var uppe med skolan, och gick Nikkaluokta – Kebnekaise Fjällstation + massor av dagsturer! Det är verkligen underbart där, såååå härligt, och faktiskt inte alls sådär överdrivet jobbigt som man kan tro! Helt klart bästa dagarna i mitt liv! Hoppas er resa går bra och att du klarar dig! För klara det gör du säkert! 🙂 Lycka till!!!!

    Svar:
    Tack! Ja det var verkligen helt fantastiskt där uppe. Dock hade vi mycket regn när vi gick runt kebenekaise, men lederna där var fina så det gick bra 😀 Kul att ni hade det så bra ni med 🙂 Kram på dig
    Emma Barremyr
stats