Emma Barremyr

I matlådan finns pannkakor

Hej vänner
 
Jag fick ett önskemål om att jag skulle lägga upp lite tips på matlådor att ha med sig. Så här kommer första lådan som följer med till jobbet idag. Kokos- och jordnötspannkakor med turkisk yoghurt och blåbär.
 
 
 
Två pannkakor: vispa ihop 3/4 dl mandelmjölk med 1 msk kokosmjöl och 1 tsk jordnötssmör. Kläck i två ägg och vispa ihop allt till en smet. Stek två pannkakor och rulla ihop och lägg i en låda. Blanda ihop 1 dl keso med 1 dl turkisk yoghurt och häll upp i en burk. Ta även med goda bär eller frukter att servera till 🙂
 
Pannkakor är en rätt som funkar utmärkt i låda och går att variera i mängder. Vill du ha mer inspiration till pannkaksrecept kan du kicka här. Du kan med fördel steka de flesta pannkakor dagen innan och ta med och äta i låda. Det bästa är att de är minst lika goda kalla också (om du inte skulle ha tillgång till att värma dem).
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats