Emma Barremyr

Midsommarafton

Hej vänner
 
Hoppas att ni hade en lika fin och trevlig midsommar som jag hade igår! Dagen till ära bjöds det på underbart fint väder och vi fick till och med känna av sommarvärme under den vackra kvällen, något jag inte kan minnas har inträffat på midsommar förut?! Tack vare underbart sällskap, roliga aktiviteter, god mat och fint väder fick jag den bästa midsommaren någonsin! Vi började med att grilla och äta massa gott innan vi tjejer hoppade i tunnan. Under tiden spelade killarna kubb och sen bytte vi plats 🙂 Kvällen avslutades på Faktoriet där det blev många kära återseenden (många som är hemma över midsommar). Idag blev det såklart en lång sovmorgon, morgonmys och frukot i soffan med familjen!
 
Jag knäppte som vanligt massor med kort och bjuder er på några godingar från kvällen igår! Kransen som jag bar kom min älskade pojkvän hem med som överraskning, han är världens bästa och finaste!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är planerna att åka upp till Kvarntorp där min morbors sambo driver servering av Motti (nävgröt för er som inte är värmlänningar) och fläsk i sommar. Sen åker vi vidare till sommarstugan för att umgås med lite släkt som är uppe över helgen. Det blir lite tomt på inlägg här under helgen, men jag är tillbaka som vanligt när den är över!
 
Ha en fortsatt fin dag
 
Kram / Emma.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats