Emma Barremyr

Ett steg närmare vandringen

Hej kära ni

Som ni vet så ska jag och min pojkvän gå Kungsleden i sommar och för ett tag sen var jag på Naturkompaniet och provade ut ett par rejäla vandingskängor som jag idag har varit och köpt! Yiihoo! Det är ännu ett tag kvar tills vi ska iväg, men shit vad skoj det ska bli! Jag längtar verkligen efter att få varnda i bergen! Köpte även riktiga strumpr till som jag ska ha i kängorna så att det blir varmt och gott åt mina små fossingar 🙂

Dom är verkligen supersköna, och jag ska med glädje ta mig en promenad för att gå in dom inom en snar framtid!

Har jag några läsare som gillar att vandra och som varit på något vackert ställe? Ni får gärna dela med er av tips! Själv har jag Nya Zeeland, Alperna och Chang Mai i Thailand som stora favoriter 🙂

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. felicia

  jag ska faktiskt ut och vandra "frivilligt" för första gången denna sommar.. blir bara 2-3 dagar, sörmlandsleden men ändå =D kommer garanterat och bli fler ggr framöver är jag säker på =D

 2. Sanna

  Den leden är jättefin! Hoppas ni får det bra! Jag har även gått vandringsled på södra ön på Nya Zeeland. Rutten går längst vattnet och är riktigt häftig sträcka.

 3. victoria

  tack, vännen! 🙂

  okej, vad bra då, ska absolut testa receptet! ja, jag försöker köra lite bredare grepp också, så brett som möjligt just för att – som du skriver – jobba med med ryggen än armarna! ja, precis, hääärligt 😀

  PS. du har möjligtvis inte tid/lust med en promenad på torsdag någon gång mellan 10 & 12? för då är jag ändå i karlstad 🙂 kram

stats