emmabarremyr

Emma Barremyr

Havredryck med chaismak

Hej

Idag fann jag något på hemköp som jag inte hittat tidigare. Havredryck med chaismak. Om den var god? Så in i helsike!

Drycken innehåller 4,5 gram sockerarter per 100 gram dryck, varav 0,5 gram är tillsatt råsocker och 4 gram är naturliga sockerarter från havre. Drycken är naturligt kryddad med kanel, kardemumma, kryddnejlika och ingefära. Smakar verkligen jul 🙂

Har ni testat denna?

Jag drack den precis varm till min kvällssmörgås! Kan knappt vänta till frukosten imorgon då jag får testa den på gröt. Hihi!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats