emmabarremyr

Emma Barremyr

Bålträning del två

Hej på er

Nu är det dags för lite tips på bålträning igen. Den här gången utvecklar jag “plankan på bollen” som jag visade i förra inlägget.

Den här övningen kan du göra när du lärt dig att stå statigt i plankan på bollen. Här gäller samma princip med aktiv bukpress i plankställning samtidigt som du jobbar med att dra fram ett ben mot bollen i taget. Börja i ett tempo som känns bra för dig och öka takten vartefter du känner att du hittar balansen! Lycka till!

Nu tar vi helg tycker jag! Jag har fått i mig lunch, packat väskan och ska snart sätta mig på tåget hem till mamma och pappa. I helgen står jobb på schemat för min del, vad står på erat?

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats