Emma Barremyr

HEJ TRÄNINGSVÄRK!!!

Hej vänner

Idag har mina ben fått sig en riktig omgång – cykel fram och tillbaka till uni, fram och tillbaka till Sats och sedan fram och tillbaka till Våxnäs. Skulle kunna tänka mig att det blev lite mer än sisådär två mil. Inte nog med det, crossfitpasset dödade mina stackars benmuskler TOTALT! Sååå mycket mjölksyra i det sista så att jag knappt kan stå nu. HEJ TRÄNINGSVÄRK! Gött som tusan och jag ser fram emot en helg med vila.

Nu tittar jag spänt på Biggerst Loser! Vilka fantastiska förändringar dessa människor har gjort! Häftigt!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats