Emma Barremyr

Morgonpigg

God morgon fina ni  

Nu har jag kommit in i en sån där morgonpigg period igen och vaknar oftast innan sju av mig själv och är pigg. Så jag har suttit här i soffan nu och laddat upp med massa frukost och klunkat te i över en timme. Idag står det dubbelpass på träningschemat så det gäller att få i sig mycket energi för att träningen ska ge reslutat. Jag ska snart bege mig till gymmet för att köra lite armar och ikväll väntar såklart spin intervall/PULS som alla andra tisdagar! Bästa träningsdagen på hela veckan 😀

Vad står på era scheman idag? Något roligt träningspass, eller vilodag?! 🙂

Annars ska jag plugga muskelanatomi- och fysiologi och inför praktiken samt baka mellanmålsbars som ni får höra mer om senare! 

Bjuder på en vårinspirerad iphonebild från en av helgens promenader!

Ha en bra dag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats