Emma Barremyr

Ett experiment med brieost

Hej snyggisar

Jag fick till en sån HIMLA god middag idag. Stuvade makaroner och typ de godaste pannbiffarna jag ätit!

Pannbiffarna är svärmors grundresept som jag piffade till med basilika och brieost som låg i kylen och skräpade.

Hacka och stek en gul lök i smör. Blanda 1/2 dl mjölk med 1/2 dl ströbröd och låt svälla. Häll i 1/2 dl vispgrädde, 1 tsk salt, svartpeppar, 2 msk fryst basilika och 100 gram hackad brieost och rör runt. Lägg i 500 gram köttfärs och löken och blanda väl. Stek biffar och servera med stuvade makaroner (kokar mina makaroner i mjölk och kryddar med lite salt och muskot). SÅ himla gott, jag lovar!

Ikväll blir det tv-kväll för mig. Halv åtta hos mig och Sveriges mästerkock! Var det någon som såg Halv åtta hos mig i måndags? Kikade på det på datorn igår kväll och shit vad fint tanten bodde! Jättevackert hus precis vid sjön uppe i norrlandsskogen. Det är min stora dröm.. ett hus vid vattnet, långt ifrån stan där man kan ”höra” tystnaden och naturen 🙂

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats