Emma Barremyr

kiwismörgås och kesogröt

God morgon vänner

Jag hade en ytterst trevlig kväll med mina vänner igår. Mat, vin, spel och skratt dominerade kvällen. Jag och Kristin stod i köket och lagade mat i tre timmar och resultatet blev riktigt bra! Ni kommer få ett smakprov senare idag, även recept!
Vi var hemma runt halv ett och somnade ganska bums. Jag hade sett fram emot en sovmorgon idag, men när klockan var halv åtta var både jag och Pelle vakna. Typiskt! Ibland hade det varit skönt att vara morgontrött så jag kunde få sova lite på morgonen. Men vi har haft en mysmorgon i soffan istället med långfrukost och tvmys!

Frukosten jag exprimenterade ihop idag blev en kesogröt med banan, mandel och russin (även kanel och mjölk vid servering), en GI-limpa med jordnötssmör och kiwi och grönt citronte.

Kesogröt: koka en portion grahamsgröt och blanda i 1 dl keso. Koka till bra konsistens och serveras i en djup tallrik med banan, mandel, russin, kanel och mjölk!

Idag är det riktigt ruskväder här i stan. Vi tänkte försöka komma iväg till gymmet en sväng och sen bara mysa resten av dagen!

Trevlig lördag!

Kram / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats