emmabarremyr

Emma Barremyr

En dag på hälsa och wellness

Halloj

Förra veckan hade vi som sags avslutning på kursen Fysisk aktivitet och hälsa, som varit en av de roligaste kurserna på hela programmet. Första dagen hölls en sjukamp och sedan fick vi gruppvis planera aktiviteter för kommande dag. Tanken var då att varje grupp skulle ha ett syfte och en viss målgrupp med klienter att ta hand om ute i skogen. Min grupp riktade in oss på unga motionärer och satte ihop en aktivitet som inkluderade både kondition, styrka och grupprocesser, ett skogstriathlon. Första delen var dragkamp, sedan en skogshinderbana och sedan en gruppövning. Det var otroligt roligt att stå som ledare och se deltagarna kämpa för sin grupp och sig själv.

Sedan fick ju även min grupp delta i de andra gruppernas aktiviteter. Det var lekar, “fångarna på fortet” och grupprocesser och dagen blev så lyckad!

Här är lite bilder tagna med iphonen.

Jag älskar den här utbildningen och tanken på att den börjar närma sig sitt slut känns ju inte alltför kul samtidigt som jag längtar som en galningen efter att komma ut i verkligheten och göra PT-utbildningen och börja jobba och få nya erfarenheter. Lång mening där, haha! Nej, men om fem veckor börjar praktiken. Det ska bli så sjukt kul att få vara på SATS och se hur de jobbar! Men just nu njuter jag bara av de fem veckor jag har kvar på univeristetet!

/ Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats