emmabarremyr

Emma Barremyr

Läsa läsa läsa

Hej vänner

Har suttit och läst i flera timmar nu, så mina ögonen är lite trötta. Hjärnan har dessutom fått jobba lite extra då allt är på engelska, men intressant är det!

Gissa om jag har träningsvärk idag? Jag kan knappt röra mig just nu om jag ska vara ärlig. Träningsvärken till trots ska jag ändå ge mig iväg till Friskis för ett danspass med Jullan och Kristin om ett tag. Det blir nog skönt att mjuka upp kroppen lite. Imorgon ska det bli otroligt skönt med en vilodag efter denna hårda träningsvecka! Phu 🙂

Ikväll kommer Kristin och Henrik hit på lite fredagsmys. Jag har förberett glassmaskinen. Idag gör jag ett försök att göra vanlig vaniljglass. Till det blir det bakad choklad – något som jag heller aldrig gjort förut, spännande va?

KRAM / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats