emmabarremyr

Emma Barremyr

En fullplanerad dag

Hej söta ni ♥

Idag har det verkligen varit fullt upp. En gympass på förmiddagen, lunch med mormor, morfar, mamma, Lina och Martin, Bergvik och STORHANDLA (vi fick med oss hela sex påsar hem från Ica maxi på bussen), hämtat paket på posten, tvättat, lagat mat, skruvat upp inredning och nu slutligen har vi haft Jullan och Pers bror Johan här på middag! Jag hade kokat ihop en älggryta, gjort klyftpotatis och så delade vi på en rödvinsflaska! Underbart onsdagslyx!
Vad har ni haft för er idag? 🙂

Fullproppade påsar i väntan på bussen (plus att per har en fem kilos potatispåse i sin väska också, haha)!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
emmabarremyr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats