Emma Barremyr

Nyårsafton 2011

God morgon ♥

Det var jättetrevligt på middagen igår. Tre-rätters besående av räkchips till förrätt, kyckling till varmrätt, varma hjortron och glass till efterrätt var vad jag fick i mig! Kul att få lite tid utöver jobbet tillsammans 🙂

Jag har nu haft en lugn och skön morgon i soffan. Kikat på Nyhetsmorgon och bröderna lejonhjärta och ätit en lång och stor frukost och ska väl snart ta tag i dagen som bjuder på strålande fint väder och 10 minusgrader! En långpromenad står på schemat 🙂 vad ska ni hitta på med idag?

Gabbi och hennes bananasplitt till efterrätt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats