Emma Barremyr

Tisdag 27 december

Hej vänner  

Idag för precis ett år sedan satt vi på planet till Thailand vid den här tiden. Om jag längtar tillbaka? Att fira nyår på stranden i Phuket var fantastiskt, och jag skulle absolut inte tacka nej till lite sol och värme! 🙂

Thailand nyår 2010/2011

Dagen idag har gått i ett. Jag var uppe tidigt för att hinna med och sitta lite på cykeln innan det var dags för plugg. Det har gått segt, fruktansvärt segt och jag har massa kvar att göra. Suck! Har även varit och lunchat hos mormor med Lina, Julia och mamma, lite mystid

Nu ska jag åka till Sunne med massa goa tjejer på myskväll, åh det ser jag fram emot!

Ha en trevlig kväll / Emma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats